Kitul Farmacistului – Farmacia de detergent

Au fost primele produse care ajuns pentru competita de bloggeri, primul sponsor care a spus Da, din prima fara sa stea prea mult pe ganduri. Primele produse testate si consumate. Ma bucur mult atunci cand sponsorii inteleg ceea ce spun si nu au nevoie de prea multe explicatii. Despre kitul farmacistului va pot spune ca am fost super incantata, cel mai mult detergentul albastru.

Kitul Farmacistului

1 x 2L ”PROASPĂT CA MAREA” în flacon conic tip Erlenmeyer
1 x 2L ”PARFUMAT CA POLENUL” în flacon conic tip Erlenmeyer
1 x pahar de măsurare Berzelius

Livrarea este inclusa, in pretul kitului afisat pe site. 80 de spălări in total, la 4-5kg de rufe per spălare, Gel SuperDens
Perfect pentru rufe albe, negre & colorate. La fel de bun pentru spălare manuală sau automată.Igienizează cu Bicarbonat de Sodiu, nu cu Clor. Reglează PHul din apă și protejează mașina de spălat împotriva Calcarului
Ambele spală la fel de bine, diferă doar culoarea și mirosul.

Reteta detergentului – este una secreta, insa foarte buna si de inalta calitate. Curata hainele perefect, miros frumos multe zile la rand si nu e deloc scump. Eu m-am bucurat tare mult de acest kit,insa se poate gasi si in varianta mai mare care iti ajunge pentru mai multe spalari.

Ceea ce ma bucur, este ca se pot returna ambalajele goale la plasarea comenzii pe site. Acest lucru nu prea l-am intalnit la multe site-uri si chiar e un lucru bun si de apreciat. Ceea ce imi mai place la acest detergent e ca nu contine clor, noi chiar ne iritam si din aceasta cauza nu folosesc deloc. Insa se pot gasi multe metode care sa il inlocuiasca, precum bicarbonatul de sodiu, ca la acest detergent.

Bicarbonat , NU clor

Bicarbonatul de Sodiu păstrează culorile vii și albul original ale țesăturilor. In plus reglează PH-ul din apa și ajută pe termen lung mașina ta de spălat in lupta cu acțiunea Calcarului. Și în principal, igienizează țesăturile, înlătură mirosurile neplăcute și ajută la curățarea petelor în profunzime.

Recomand cu caldura acest detergent.

Tu ai folosit detergent de la Farmacia de Detergent?

Be the first to comment on "Kitul Farmacistului – Farmacia de detergent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord