Test alergii o noutate Barza

Încep acest articol prin a va spune, ca o perioada de timp o sa vedeți multe postari despre produsele primite în cadrul evenimentului de bloggeri din Brăila, care a fost cea de-a treia ediție. Am primit o gramada de produse, ce sunt foarte utile în perioada următoare.

Goodiebag-ul Barza a fost foarte diversificat, dacă unele produse le știam, șervețelele, testul ph și plasturii menstruali ii știam, de la alte ediții anterioare. Au fost pentru mine un mare ajutor și chiar ii recomand. Mai ales în perioada aceia din luna, plasturii pe mine ma ajuta si durerea dispare. Insa, noutatea pentru mine a fost boneta cu șampon și testul oentru alergii. Produsele se pot achizitiona de pe Elisiomed .

Cei care ma cunoașteți, probabil știți ca cel mic a avut o problema cu alergia. Insa dacă știam de pe atunci ca exista un astfel de test, știam la ce este alergic și poate nu mai eram nevoita sa merg la atâtea analize cu el.

Test alergii

Cu Testul rapid pentru alergii, putem evalua nivelurile de IgE din sânge și putem detecta orice sensibilitate la alergie. Testul se face destul de ușor, cu ajutorul lantetei din cutie se obtine o picătură de sange, cu pipeta punem sângele în orificiul casetei de testare și se așteaptă câteva minute pentru rezultat.

Proprietati:
● test rapid ce detectează nivelul crescut al anticorpilor IgE, într-o probă de sânge;
● ajută la depistarea alergiilor la polen, păr de animale sau alimente;
● recomandat în cazul erupțiilor cutanate, edemelor, lăcrimării sau strănuturilor repetate;

O alta noutate a fost boneta cu șampon, e potrivita pentru plimbări, spitale sau locurile în care nu prea poți lua prea multe produse cu tine. Din punctul meu de vedere e potrivita pentru un par scurt, la parul care îl am eu, lung și des, nu prea a avut mare efect.

Voi știați de aceste produse? Care ati vrea sa le încercați?

Be the first to comment on "Test alergii o noutate Barza"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord